Workshops

Workshops en projecten doen zich voor in allerlei gedaanten. Ik ben te boeken voor bijvoorbeeld:

  • Bedrijven, die ‘dagjes op de hei’ organiseren voor b.v. het directieteam en die een creatieve break nodig hebben, die aansluit op hun thematiek. Met lichaam, stem, eenvoudige percussie instrumenten, tekst, speelse gezamenlijke oefeningen en opdrachten kunnen we heerlijk aan de slag en even ‘uit het hoofd’ stappen! Zo beleef je je groepsthema even op een geheel andere manier, en daalt het onderwerp op een ander niveau in, terwijl je even ‘los’ gaat.
  • Een lokale Kerkmuziek-/Organistendag, om te helpen met de muzikale nieuwigheden in het nieuwe liedboek: samen spreken over en praktisch verkennen wat nodig is op het gebied van samenspel met andere musici, cantorij en kerkkoor, akkoordenschema’s en syncopische ritmes, vormschema’s .

Projecten

Vanuit mijn jarenlange ervaring bij aanbiddingsbands als lid en muziek- en zangleider,  maar ook als muziekdocent en als dirigent van een kerkkoor (cantorij) ben ik beschikbaar om

  • Kinder- of jeugdkoorprojecten uit te voeren,  Dat kan fijn zijn als een kerk niet beschikt over voldoende muzikaal talent, maar toch graag kinderen of jeugd betrekt in b.v. jeugddiensten,
  • Een projectkoor te leiden in een kerk, die dat graag wil voor b.v. een bijzondere gelegenheid, maar geen dirigent beschikbaar heeft.
  • Muziekbands op een hoger plan te brengen door samen aan de slag te gaan en muzikale tips te geven, theoretisch te scholen, te leren samenspelen enz.