Gedichten avond met Hans Bouma en musicus Rosalie Vrijhof


De bekende dichter, theoloog en dierenactivist Hans Bouma zal op  maandag 14 september 2020 in de Brugkerk in Lemelerveld een avond spreken rond het thema ‘Je hebt zijn zegen’. Aan de hand van navertelde  bijbel-verhalen, bewerkingen van Psalmen en eigen gedichten neemt hij je mee in zijn verhaal.  Rosalie Vrijhof zal zijn woorden versterken en ondersteunen op de piano en fluit.

Adres:  Brugkerk, Kroonplein 1, Lemelerveld
Aanvang: 20.00 uur.
Iedereen hartelijk welkom!

 

Onderstaand een kleine impressie van de avond:

Dit was een reactie op de avond


“Hallo Rosalie,

Even een hartelijke groet vanuit Lemelerveld. Ik wil je even laten weten dat de reacties van de mensen op je avond met Hans Bouma en je spel op de piano en dwarsfluit ongekend positief waren.

De mensen hadden het achteraf minstens evenveel over jou dan over Hans Bouma, haha. Jouw spel werd achteraf in alle toonaarden geroemd en geprezen. Vooral van de ingetogenheid en de intensiteit die daarin te horen was, waren de mensen helemaal weg.

Wat waren de mensen achteraf blij dat jij en niet iemand anders de avond heeft willen verzorgen. Je beseft niet eens hoeveel jouw persoonlijke betrokkenheid op de avond het geheel heeft verrijkt.

Nog eens heel, heel hartelijk dank voor alles! En wat mij betreft heel graag tot een volgende keer, als dat zo gaat… haha.”