Rosa d'Amore


Voor muziek in kerkdiensten, feesten en andere bijzondere momenten.

Rosalie Vrijhof zingt en speelt fluit,  piano en percussie. Sinds haar tienerjaren is Rosalie actief in de kerkmuziek, in diverse stromingen, van evangelisch tot hoog liturgisch. Ze heeft passie voor muziek in de kerk, en in het algemeen voor muziek die harten van mensen kan raken.

Muziek van Rosa'd'Amore - Optreden met Margreet Ruis

Kerkdiensten – waar muziek veel betekent

Rosa d’Amore, Rosalie is beschikbaar om een muzikale bijdrage te leveren aan gewone of bijzondere zondagse erediensten, vespers en jeugddiensten. Daarbij kunt u denken aan bestaande of geïmproviseerde liederen of stukken op de fluit, gezongen liederen, of begeleiding  van gemeentezang op de piano, in aanvulling op en/of samenwerking met het orgel of een band/muziekgroep. Ook het leiden van een projectkoor van volwassenen, jeugd of kinderen of het voorgaan in een nieuw lied als (gast)cantor c.q. zangleidster behoren tot de mogelijkheden. Hieronder een audiobestand van een opname van fluitspel van Rosalie met stevige band, gemaakt tijdens haar studietijd in de USA. Titel van het stuk is ‘Restoration’.

04-Restoration

Repertoire

Rosalie’s repertoirekennis in kerkelijk verband is breed: ze werkt bijvoorbeeld uit het Liedboek van de PKN (oude van 1973 en de nieuwe), de Ionabundels, Tussentijds, de Taizébundel, de Psalmen van Goudimel, Alles wordt nieuw, de Evangelische liedbundel en Opwekking. Ook speelt ze  klassieke (instrumentale) stukken en eigen composities.

Feesten en andere bijzondere momenten

Soms heb je zo’n bijzonder moment, dat je graag met iets speciaals wilt vullen – bijvoorbeeld live muziek! Rosalie kan op uw verjaardag, jubileum of ander feest de nodige live muziek brengen om een gouden randje aan het samenzijn toe te voegen. Fluit, zang, percussie en gitaar kunnen worden ingezet en als en een piano op de locatie beschikbaar is ook die. Het wordt helemaal feest, als mensen meedoen met zang of percussie!

Afscheiddienst – waar muziek veel betekent

Muziek kan veel betekenen, troosten en raken, waar woorden dat niet kunnen op momenten van afscheid. Graag is Rosalie aanwezig om door muziek het onzegbare te laten klinken,  om ruimte te scheppen voor emotie en beleving.

Het is ook mogelijk bij het graf of op weg ernaar toe fluit of zang in te zetten, die de stoet kan begeleiden of de ter aarde bestelling een mooie muzikale omlijsting geeft.

Bruiloftsdienst – waar muziek veel betekent

Maar ook een dienst waarin mensen elkaar trouw beloven vraagt natuurlijk om een mooie muzikale ondersteuning.  Rosalie kan een interessante aanvulling op het orgel of de muziekband zijn, en helpt u graag een feestelijke, vrolijke dienst vorm te geven, die u nog lang bij zal blijven!