Miriam's Music


Bladmuziek

Onder de vlag ‘Miriam’s Music’ schrijft Rosalie al sinds 1986 eigen composities. Ze ontleent deze naam aan Miriam, de zus van Mozes en Aäron in de Bijbel. Zij ging de vrouwen voor in een reidans met tamboerijn en gezang, terwijl ze God lof zong na de bevrijding van haar volk uit Egypte. Dat is haar droom: mensen voorgaan in een loflied aan de Schepper, die mensen vrijmaakt.

Veelzijdig

De stijl van de liederen loopt erg uiteen: van klassiek tot ballad, van swing tot latin, van pop tot folk. De stijl staat meestal aangegeven bij het lied.

Bladmuziek van Rosalie Vrijhof/Miriam’s Music is in uiteenlopende bezettingen te bestellen: Eénstemmig als leadsheet of met pianopartij, of als SATB met pianopartij, en ook zijn er soms aanvullende instrument-arrangementen voor b.v. fluit, altfluit, piccolo, fagot, cello, orgel, percussie. Arrangement-mogelijkheden staan er per lied bij.

Bestelling

Bij een bestelling graag aangeven welke bezetting gewenst is en om hoeveel zangers het gaat. Minimale afname van SATB is 20 stuks.

Composities in opdracht

Rosalie Vrijhof kan ook muziek voor u componeren of arrangementen schrijven in opdracht.   Ook aanleveren van de bladmuziek in de juiste oplage en in mooie print is mogelijk, tegen een scherp tarief. Vraag gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contactformulier, of beter nog: bel er even over op!

De getoonde composities en arrangementen zijn eigendom van Rosalie Vrijhof, en mogen alleen gekopieerd worden met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van haarzelf.