Luxe strippenkaart

Tijden veranderen – zo ook de behoeften en leefpatronen van mensen. Langdurige commitments worden ingeruild voor kortdurende projectmatige tijdbestedingen – zowel in werk als in vrije tijd.

Daarom bied ik sinds seizoen 2014-2015 de mogelijkheid aan leerlingen om geen wekelijkse of tweewekelijkse lessen te volgen met een jaarcontract, maar les te nemen volgens een wat vrijer systeem met een luxe strippenkaart. Zo kan naar eigen behoefte de les-frequentie worden ingedeeld. Daarbij moet wel worden aangetekend, dat voor het didactische proces regelmaat wel heel belangrijk is – mijn ervaring is dat met een (te) lage les frequentie de continuïteit en de vooruitgang in het leerproces moeilijk gestalte kan worden gegeven.

Voor wie echt goed les wil hebben en vooruit wil komen niet zo bevorderlijk. Maar wie gewoon eens wat steun of hulp wil en eerder al een basis heeft opgebouwd, kan op deze manier toch aan de slag: b.v. als hulp bij het instuderen van stukken uit een muziekgroep of orkest waarin je zit. Ook kan je zo heerlijk oude kennis en vaardigheden opfrissen. Hartelijk welkom! Kom gerust kennismaken! Een strippenkaart is een jaar lang geldig.

 

TIP: een luxe strippenkaart is ook een geweldig leuk cadeau om iemand mee te verrassen!